Grote stappen zetten met je bedrijf

Werk met structuur en de juiste focus

Focus, dat is gemakkelijk gezegd. Je hebt zoveel ideeën. Met mijn persoonlijke begeleiding help ik je om de juiste stappen te zetten en daar leuke klanten mee aan te trekken. Resultaat: sterke basis. Helderheid over je koers met een gedegen marketingplan.
Marketing Coaching Trudy Pannekeet LinkedIn expert - Social Media specialist - marketingcoach Trudy Pannekeet

Met de juiste focus meer leuke klanten (meer omzet) aantrekken

Ben je ondernemer en herken je dit?

Je vindt het fijn om anderen te helpen.

 • Je wilt graag meer klanten.
 • Je twijfelt waar je je op moet focussen.
 • Je hebt al zoveel geprobeerd

Maar….

 • Je wilt niet zoveel tijd kwijt zijn aan social media.
 • Marketing voelt als een gelikt trucje, maar je weet dat je wel iets aan marketing zou moeten doen.
 • Hoe kom je aan klanten zonder schreeuwerig te worden. Dat is namelijk niets voor jou.
 • Je bent druk, maar doe je wel het goede?

Je hebt al zoveel webinars en online trainingen gedaan en ebooks hierover gedownload, maar je weet nog steeds niet hoe het voor jou werkt.

Je weet wel dat je het moet doen, maar hoe? Hoe werkt het voor jouw bedrijf? Dat is net even anders. Jouw doelgroep is anders, die kun je niet zo gemakkelijk kiezen, toch? Kortom, je zit met heel veel vragen en je hebt het gevoel dat je maar wat doet.

Het is tijd dat jij grote stappen gaat zetten met je bedrijf; dat jij eruit gaat springen!

Tijd voor actie!

Je weet dat je goed bent in je vak. Daar ligt het niet aan. En je hebt heel veel goede ideeën. En nu is het tijd om die ideeën om te gaan zetten in acties. Je weet dat een ondernemersplan en een marketingplan je zullen helpen, maar je hebt zo weinig tijd.

Je komt door al die activiteiten helemaal niet toe aan het helpen van anderen met jouw dienst. Dat waar jij blij van wordt. Je wilt ook tijd over hebben voor je gezin, je vriendinnen en je sport.

Je bent het zat om ‘maar wat te doen’. Je wilt nu grote stappen gaan zetten en je bedrijf beter laten lopen.

Dan is dit marketingcoachingstraject echt iets voor jou. Planmatig je bedrijf professioneler maken. Je ideeën omzetten in actie. In diensten waar klanten op af komen. Geen twijfels meer of je wel met het juiste bezig bent.

Marketing coaching Samen aan de slag - Trudy Pannekeet

Ik train je om er online uit te springen

op een manier die bij jou past

zodat het onderdeel van je dagelijkse routine wordt

én die je fijne klanten oplevert

 • Met je social media actief klanten aantrekken

Focus in al je goede ideeën

Weer genieten van het ondernemer zijn. Veel mensen helpen. Daarom ben jij toch voor jezelf begonnen? Je hebt zoveel plannen en ideeën. Maar waar ga je beginnen? En hoe krijg je mensen zover om bij je te kopen.

Daar wil ik je mee helpen. Ik ga je helpen om het ook daadwerkelijk te doen.

Efficient werken als zzp-er, ondernemer

“Soms moest ik uit mijn comfort zone maar daardoor heb ik juist dingen geleerd en gedaan, die ik anders niet zo snel zou doen. “

Ik sta bekend om mijn praktische en op maat trainingen

We ontdekken samen wat gedaan moeten worden om jouw bedrijf goed zichtbaar te maken bij de juiste mensen. Sterker nog; ik ga je helpen HOE je het doet.
Ik zet je ‘aan’ en geef je feedback op jouw activiteiten zodat je kunt verbeteren. Soms een zachte richting maar zeker die stok achter de deur.
Er moet verandering komen. Misschien een drempel over. Actie. Daar gaat het om! Je klanten worden je niet op een presenteerblaadje aangereikt. Dat zou mooi zijn.  Nee, zelf aan het roer. En dat gaat het gebeuren.

Marketing coaching praktische training - Trudy Pannekeet

Aan het einde van het traject heb je een duidelijke richting waar jij naartoe gaat met je bedrijf en hoe jij je klanten kunt raken. Je hebt concreet een plan voor je social media om jouw bedrijf eruit te laten springen.

Voor wie is de Marketing coaching geschikt?

Ik geniet er oprecht van om tijdens en na het traject ondernemers op te zien bloeien, eruit te zien springen.
Daarom wil ik alleen werken met gemotiveerde deelnemers. Je moet namelijk zelf flink aan de slag om je marketingplan en contentplan te maken. Graafwerk, uitzoeken, nadenken, sparren. Als je dat niet wilt of kunt hoef je niet verder te lezen.
Dank voor je aandacht en een fijne dag.

Maar ben jij die:

 • Ambitieuze ondernemer?
 • Pittige zzp’er?
 • Starter die echt iets van zij/haar bedrijf wil maken?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Dan gaan we samen aan de slag om een groter succes van jouw bedrijf te maken.

Hoe gaan we te werk?

Je gaat zelf een marketingplan maken. Maar dat doe je niet alleen. Ik geef je de middelen en ondersteuning om dit goed te kunnen doen. Door zelf onderzoek te doen kom je heel sterk in jouw markt te staan. Met mijn marketingervaring kan ik je sturing geven voor een gedegen plan. We sparren over de mogelijkheden. Ik speel ‘advocaat van de duivel’. En ik ben je stok achter de deur. Het gaat gewoon echt gebeuren! Jouw bedrijf mag er zijn.

We werken samen naar een contentmarketingplan toe. Gedurende het traject nemen we stapsgewijs ondernemersdoelstelling, marketingdoelstelling, doelgroepsegmentatie, etc. door. Je kunt je standpunten toetsen over je productaanbod, je prijzen t.o.v. concurrentie, etc. Dit samen geeft je een stevige basis voor jouw bedrijf.

Met name het stuk communicatie zullen we uitgebreid bespreken. Branding, hoe krijgen we de boodschap bij de juiste mensen zodat zij tot actie overgaan en jouw onderneming tot een succes gaat worden.

Marketing coaching sessie - Trudy Pannekeet
Marketing coaching juist 1-op-1 Trudy Pannekeet

Maatwerk voor jouw bedrijf

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. Daarom geloof ik in persoonlijk contact. Praktisch en maatwerk. Daarom werk je in dit Marketingcoachingstraject vooral 1-op-1 met mij.

Ik hanteer het raamwerk van de Spring Eruit-methode. Als je bepaalde onderdelen al goed beheerst gaan we daar natuurlijk niet te lang bij stilstaan. We kijken naar wat jij nodig hebt. Dat kan sparren zijn, feedback krijgen op jouw ideeën. Maar misschien heb jij behoefte om direct samen achter de laptop dingen aan te passen, zoals je LinkedIn profiel, je website, je mails in Mailchimp, etc. Kan allemaal. Alles wat nodig is zodat jij klanten aantrekt.

De Spring Eruit-methode

We werken met de SPRING ERUIT-methode. Ik heb deze methode ontwikkeld, uitgeprobeerd en bijgeschaafd. Het raakt precies alle punten die jij nodig hebt om een succesvol bedrijf te krijgen. Stapsgewijs werken we naar een contentmarketingplan toe dat voor jou werkt. Elke letter staat voor een stap. S.P.R.I.N.G. E.R.U.I.T. Samengevat komt het op het volgende neer:

 • We starten met je Strategie. Waarom doe je wat je doet. Wat is je missie, je doel? Wat wil jij als Resultaat? Hoe bereik je jouw doel. Waar blink jij in uit. En hoe maak je dat duidelijk aan potentiële klanten. Hoe wordt jij Gevonden?
 • Waarom kiezen je klanten voor jou? Waar sta jij t.o.v. je concullega’s
 • We nemen je Productaanbod door. Klopt de prijsstelling? Hoe biedt je je dienst aan?
 • Wat straal je online uit? Wat is je Eerste indruk? Kom jij over zoals het vakmens dat jij bent? Hoe zorg je dat mensen zien en snappen wat jij te bieden hebt. Welke Informatie heeft jouw Ideale klant nodig en hoe maak en plan je je content zodanig dat het je niet te veel Tijd kost.

‘Online beter zichtbaar worden zodat je fijne klanten aantrekt.’

Hoeveel tijd ben je thuis bezig met je marketingplan?

We gaan veel doen tijdens de individuele sessies. Maar het is een proces waarbij je aan het nadenken gezet wordt over jouw verwachtingen, je sterke en zwakke punten, je visie, je ideale klant, etc. Dus er zal thuis ook het e.e.a. gebeuren. Je krijgt opdrachten mee om thuis uit te werken. Elke keer maak je dan een stukje van je plan. Hoeveel tijd je daarmee kwijt bent is afhankelijk van waar je nu staat. Waar ben je mee bezig geweest? Wat weet je al en wat niet? Ik schat in dat je per sessie 3-4 uur thuis bezig bent met het marketing coachingstraject.

Resultaat na het marketingcoachingstraject?

 • Je weet precies wie jouw ideale klant is
 • Je weet hoe jij eruit kunt springen t.o.v. anderen op jouw vakgebied.
 • Je hebt een helder plan hoe jij je ideale klant kan aantrekken
 • Je hebt inzicht in waar je jouw ideale klant kunt vinden
 • Je weet hoe jij jezelf zichtbaar kunt maken op een manier die bij jou past
 • Je hebt een contentkalender waar je heel lang gemakkelijk je social media mee kunt maken
 • Je hebt de middelen in handen om nu echt meer klanten te krijgen

Meer weten over mij?

Ik zet mensen ‘aan’

Ik ben een doener. Ik zet mensen ‘aan’. Help ze net even die drempel over door samen te doen. Ik vond het ook eng toen ik voor het eerst iets wilde plaatsen op LinkedIn. Wat als er kritiek op komt? Eigenlijk was het de vraag: ben ik wel goed genoeg?

Inmiddels vele berichten en blogs en videootjes verder (#trotsopself) is het niet moeilijk meer. Ik deel omdat ik wil dat jij het weet. Omdat ik weet dat jij hier iets mee kunt. Jij kunt je werk beter doen, meer klanten ontvangen, meer mensen helpen. Dat is mijn drijfveer. Jou aanzetten zodat jij zichtbaar wordt.

Marketing coaching Trudy Pannekeet LinkedIn Trainer

Gaan we samen aan de slag?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar meer klanten, meer omzet. Koude acquisitie en verkoopgesprekken zijn niet je hobby.

Wat zou het mooi zijn als klanten naar jou toe komen… Hoe spring jij eruit? Daar wil ik ondernemers mee helpen. Laat zien dat jij expert bent. Social media zijn daar heel goede tools voor.

Tools maar geen doel op zich. Uitingen posten op social media als onderdeel van je contentmarketingplan. Klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik help jou om dit plan voor jouw bedrijf te maken.

Van Barbie-girl naar Superfood

Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven. Ik heb o.a. gewerkt bij Sanoma en Mattel en was verantwoordelijk voor merken als Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding en heb o.a. Social Media opgezet voor Raw Superfood en natuurcosmetica SANTE en LOGONA.

Nu geef ik hands-on LinkedIn trainingen en adviseer ik ondernemers bij hun marketingstrategie en hun communicatieplannen.

Ik geef jou graag praktische uitleg en ondersteuning hoe jij een goede basis legt voor je bedrijf, zodat klanten naar jou toekomen!

Wat anderen zeggen:

 • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Ries Meertens 2020
 • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Mario Verhoeven 2020
 • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Klantenfluisteraar Frans Reichardt 2020
 • Jeroen - Signadens Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Jeroen van Asten 201904
 • Arita Baaijens - LinkedIn training recensie Trudy Pannekeet