Contentkalender met ChatGPT stappenplan

Structuur en rust in je social media plannen

Wat staat al in de contentkalender?

 • Feestdagen

 • Vakanties scholen
 • Voor 365 (+) dagen content ideetjes

 • Maanstanden

 • Thema-dagen – inhakers
 • Ruimte voor je eigen activiteit

 • Stappenplan voor ChatGPT + voorbeeld Prompts

Contentkalender (incl ChatGPT stappenplan)

Structuur en rust in je social media plannen

Wat staat al in de contentkalender?

 • Feestdagen

 • Vakanties scholen
 • Voor 365 (+) dagen content ideetjes

 • Maanstanden

 • Thema-dagen – inhakers
 • Ruimte voor je eigen activiteit

Geef je klanten de tijd om aan je te wennen. Zorg dat je regelmatig zichtbaar bent.

Druk met je bedrijf?

En dan schiet de social media er wel eens bij in. Je begint te laat met het opstarten van je workshop. Resultaat? Te weinig aanmeldingen. Ja, als ze niet weten dat het is, kunnen ze ook niet komen.

Geef je klanten de tijd om aan je te wennen. Zorg dat je regelmatig zichtbaar bent. 

Structuur in je marketing

Met de Contentkalender kun je op tijd je activiteiten inplannen en de promotie die daaraan vooraf gaat. Wanneer ga je bloggen, wanneer wil je je volgers weer interessante informatie sturen (nieuwsbrief). Zo zie je ook wanneer je eraan moet beginnen. Fijn die structuur in je marketing.

 

Content flow met ChatGPT

Maak jij al gebruik van ChatGPT? In de Contentkalender vind je een stappenplan en voorbeeld prompts die je zo kunt aanpassen voor jouw bedrijf en jouw situatie.

Inhaakdagen, feesten, vakanties

In de contentkalender staan o.a. de Nederlandse vakanties, zodat je dan niet (of juist wel) je workshops organiseert. Ook leuk zijn de inhaakdagen. Welke thema’s spelen er, die betrekking hebben op jouw vakgebied? Ik heb er veel ingezet, waar jij zeker je content op kunt afstemmen.

En maanstanden. Mooi om daar je werk op af te stemmen.

Voor 365 dagen Contentideetjes

En ik geef je voor elke dag een ideetje voor content. Jij moet nog wel zelf je berichten maken, maar met deze Contentkalender wordt dat zeker gemakkelijker voor je.

Hoe spring jij eruit? Daar wil ik ondernemers mee helpen. Laat zien dat jij expert bent. Social media zijn daar heel goede tools voor.

Met de Contentkalender kun je direct aan de slag. Ik geef je uitleg zodat je zelf je Contentplan kunt maken. Met voldoende ruimte om spontaan te blijven posten met de energie van dat moment.

Ik wens je veel succes!

PS: nu met tips over inzet van ChatGPT

Over Trudy Pannekeet

LinkedIn specialist & ambassadeur – lk ben marketeer en LinkedIn trainer. Ik heb me volledig toegelegd op het geven van LinkedIn Marketing trainingen. Ik ben LinkedIn ambassadeur. Met dat lijntje naar LinkedIn zit ik bovenop de ontwikkelingen van LinkedIn. Daarnaast ben ik blogger en online LinkedIntrainer bij Frankwatching. En mijn LinkedIn boek Spring eruit met LinkedIn heeft inmiddels al vele professionals geholpen LinkedIn succesvol in te zetten. Handig voor je team als naslagwerk.

Kennis en ervaring – Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven, o.a. Sanoma en Mattel. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding.

Praktisch advies – Ik houd ervan als mensen ‘aan’ gaan. Dat ze echt stappen gaan zetten en dat ze zich laten zien. Ieder heeft zijn/haar eigen drempels en uitdagingen. Daar probeer ik op in te spelen. Kijken wat werkt voor jou.

Trudy Pannekeet LinkedIn Trainer Fotograaf Van der Laan
Linkedin voor communicatie professionals - Checklist LinkedIn voor bedrijven

Trek klanten aan door je kennis te delen

Met deze Contentkalender kun jij meteen beginnen om je communicatieplannen in kaart te brengen. Rustig inplannen zodat je op de juiste tijden kunt posten.

Wil je vrijblijvend advies over je marketing of over je content? Bel dan even, dan nemen we e.e.a. door. ? 06 238 728 35 of vul het contactformulier in met jouw vraag.