Een TOP LinkedIn profiel

in een paar simpele stappen – met deze LinkedIn Checklist!

  • Snel – In 15 stappen

  • Praktisch – met veel uitleg

  • Nu direct zelf aan de slag

Met deze LinkedIn checklist kun je direct aan de slag.

Hoe is je eerste indruk? Straal jij online uit wat jij te bieden hebt? Je bent er niet bij als mensen op je profiel komen. Werk met deze LinkedIn Checklist en zorg voor een TOP uitstraling. Punt voor punt leg ik je heel duidelijk uit waar je op moet letten.

Met deze checklist voor een TOP LinkedIn-profiel kun je direct aan de slag.

Ik wens je veel succes!

Over Trudy Pannekeet

LinkedIn specialist & ambassadeur – lk ben marketeer en LinkedIn trainer. Ik heb me volledig toegelegd op het geven van LinkedIn Marketing trainingen. Ik ben LinkedIn ambassadeur. Met dat lijntje naar LinkedIn zit ik bovenop de ontwikkelingen van LinkedIn. Daarnaast ben ik blogger en online LinkedIntrainer bij Frankwatching.

Kennis en ervaring – Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven, o.a. Sanoma en Mattel. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding.

Praktisch advies – Ik houd ervan als mensen ‘aan’ gaan. Dat ze echt stappen gaan zetten en dat ze zich laten zien. Dat wil ik bewerkstelligen met mijn boek: Je laten nadenken over je bedrijf en daar LinkedIn slim voor inzetten.

Trudy Pannekeet LinkedIn Trainer Fotograaf Van der Laan

Laat jezelf zien op LinkedIn

Met deze LinkedIn checklist kun jij meteen beginnen aan je TOP profiel. Je begint met het optimaliseren van je profiel zodat je beter gevonden wordt als persoon en als bedrijf.

Deze checklist helpt je beter zichtbaar te worden op LinkedIn met als doel: meer klanten, een hogere omzet, die leuke opdracht of baan, grotere naamsbekendheid of meer aandacht voor je crowdfunding.

Wat zeggen anderen over Trudy

  • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Ries Meertens 2020
  • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Mario Verhoeven 2020
  • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Klantenfluisteraar Frans Reichardt 2020