Succesvol met je collega’s op LinkedIn

Vraag vrijblijvend offerte op

Wat voor soort training zoek je?
Aantal deelnemers

Succesvol met je collega’s op LinkedIn

Vraag vrijblijvend offerte op

Wat voor soort training zoek je?
Aantal deelnemers

Na deze LinkedIn boost kun je met je team aan de slag om meer leads aan te trekken. Het gaat echt gebeuren!

Over Trudy Pannekeet

LinkedIn specialist & ambassadeur – lk ben marketeer en LinkedIn trainer. Ik heb me volledig toegelegd op het geven van LinkedIn Marketing trainingen. Ik ben LinkedIn ambassadeur. Met dat lijntje naar LinkedIn zit ik bovenop de ontwikkelingen van LinkedIn. Daarnaast ben ik blogger en online LinkedIntrainer bij Frankwatching. En mijn LinkedIn boek Spring eruit met LinkedIn is zojuist gepubliceerd. Handig voor je team als naslagwerk.

Kennis en ervaring – Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven, o.a. Sanoma en Mattel. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding.

Trudy Pannekeet LinkedIn Trainer Fotograaf Van der Laan

Praktisch advies voor alle disciplines- Ik houd ervan als mensen ‘aan’ gaan. Dat ze echt stappen gaan zetten en dat ze zich laten zien. Ieder heeft zijn/haar eigen drempels en uitdagingen.

Mooi als binnen een bedrijf mensen van verschillende disciplines en verschillende LinkedIn niveau aan de slag gaan en samen groeien. Als vakmens én als ambassadeur voor het bedrijf.

Linkedin voor communicatie professionals - Checklist LinkedIn voor bedrijven

Start met groeien van je organisatie op LinkedIn

Met deze LinkedIn checklist kun jij meteen beginnen om je collega’s te betrekken bij de activiteiten van de LinkedIn bedrijfspagina. Samen bereik je sneller veel meer.

Wil je vrijblijvend advies of direct al een idee krijgen van de kosten? Bel dan even, dan nemen we e.e.a. door. ? 06 238 728 35 of vul het contactformulier in met jouw vraag.

Wat zeggen anderen over Trudy

  • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Ries Meertens 2020
  • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Mario Verhoeven 2020
  • Recensie LinkedIn Trudy Pannekeet door Klantenfluisteraar Frans Reichardt 2020