LinkedIn Training Trudy Pannekeet

Checklist voor Bedrijven

Stappenplan om je team AAN te zetten. Samen LinkedIn inzetten voor jullie organisatie.

Lead generatie samen met je collega’s 

  • Tips voor een optimale LinkedIn bedrijfspagina

  • Praktisch – met veel uitleg

  • 6 stappen om je team echt ‘aan’ te zetten

LinkedIn checklist bedrijven - Employeradvocacy - Trudy Pannekeet
LinkedIn Beheerders bedrijfspagina training Trudy Pannekeet - Samen content maken

Met de LinkedIn checklist kun je direct aan de slag.

Social selling in plaats van koude acquisitie. Met je team samen de boodschap van je organisatie uitdragen. Medewerkers reageren ca 60% meer op berichten van collega’s dan van andere connecties en 14% eerder op bedrijfsberichten dan op berichten van andere bedrijven.

Iedere collega is een visitekaartje van je bedrijf. Help ze om LinkedIn actief in te zetten. Niet als kloon van het bedrijf maar vanuit hun eigen vakkennis. Ambassadeur voor je bedrijf mét behoud van eigen authenticiteit. Juist dat maakt de boodschap sterk. Hoe zet je je medewerkers aan?

Met deze LinkedIn checklist voor bedrijven kun je grote stappen zetten.

Ik wens je veel succes!

Hoe krijg je je collega’s over de streep?

Komt je LinkedIn bedrijfspagina niet van de grond? Moet je het allemaal alleen doen? Ja, iedereen is druk. Het werk moet gedaan.

Je collega’s zijn het visitekaartje van je organisatie. Samen hebben jullie enorm veel power om de boodschap uit te dragen. Een heel team van ambassadeurs. Maar hoe krijg je ze zover?

Jij kunt je collega’s helpen om jou te helpen. In deze checklist staan de stappen die jij als communicatie professional / beheerder van de bedrijfspagina kunt nemen om je collega’s te betrekken bij de bedrijfscommunicatie.

Ga vandaag nog met deze LinkedIn checklist voor een team ★ TOP ambassadeurs aan de slag.

Ik wens je veel succes!

PS: wil je direct je team trainen hoe ze meer effect uit LinkedIn kunnen halen voor je organisatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Klik op de knop hieronder en je kunt invullen wat je wensen zijn voor een LinkedIn workshop of training.