LinkedIn workshop – Online Business Summit

Laden Evenementen

28 experts staat voor je klaar bij het ONLINE BUSINESS SUMMIT

Wil jij serieuze stappen zetten met je online marketing en keihard groeien met je business? Maar voel jij je overweldigd met alle mogelijkheden, werk jij je een slag in de rondte of behaal je nog niet de gewenste resultaten?

Meld je dan aan voor een geweldig 4-daagse online evenement: het Online Business Summit van 14 – 17 november, en het is helemaal gratis.

Mijn collega-ondernemer Maaike Gulden heeft 28 inspirerende ondernemers samengebracht, waaronder ik, om hun tips, tricks, fuckups, business & online marketing geheimen met je te delen. Ieder vanuit haar eigen expertise en ervaring.

Zo heb je alle puzzelstukjes die je nodig hebt voor meer impact en omzet. Online zijn er zoveel mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten en klanten aan te trekken. Dus wat werkt en wat niet? En de ontwikkelingen gaan razendsnel.

Waarom zou je nog langer gokken wat NU werkt of het internet afstruinen naar antwoorden over online verkopen, winstgevende online trainingen lanceren of hoe je slimmer kunt werken? Als je ALLES op één plek kunt krijgen? Bovendien is veel van de informatie die je online vindt inmiddels al weer verouderd.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Anderen hebben al gedaan wat jij wilt bereiken, dus waarom zou je niet van hen leren? Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie. Zo ga ik je praktische tips geven hoe jij LinkedIn heel effectief én efficient in kunt zetten. Zo werk je aan je online zichtbaarheid zonder daar te veel tijd aan kwijt te zijn. Kun jij je gewoon met je eigen vak bezighouden ☺️.

 

LinkedIn workshop #LinkedInin5minuten

Klanten halen uit LinkedIn zonder de hele dag op LinkedIn te zitten? Gewoon effectief actief. Hoe doe je dat? Je kijkt regelmatig op LinkedIn en voor je het weet ben je weer een uur verder. Interessant wat je gezien hebt, maar de telefoon (=lees kassa) gaat er niet van rinkelen. Dat kan anders.
Tijdens de Online Business Summit geef ik de LinkedIn workshop #LinkedInin5minuten.
In deze workshop geeft ik je handvatten en tips hoe jij klanten aantrekt met LinkedIn zonder veel tijd kwijt te zijn.

  • Wat kun je doen in 5 minuten per dag?
  • Waar moet je op letten?
  • Wat heeft het meeste effect?
  • En hoe krijg je daar klanten mee?

LinkedIn workshop #LinkedInin5minuten

Voorbereiding voor de LinkedIn Workshop:

Niet nodig. Je kunt gewoon lekker meedoen. Maar in het kader van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ is het wel slim om alvast het volgende te doen:

  • Check of je profiel oké is – gebruik deze checklist voor een TOP profiel
  • Bedenk wie jij als klant zou willen hebben. Maak een lijstje met 3 bedrijven/organisaties/instellingen waar jij graag voor zou willen werken. Niet de sector, maar echt namen van bedrijven.

Stuur in een berichtje aan mij op LinkedIn die 3 bedrijven/organisaties/instellingen. Zet de basis voor effectieve én efficiënte inzet van LinkedIn!

 

PS: Wil je hier iets over delen op social media? Gebruik dan deze hashtag #LinkedInin5minuten en volg deze hashtag op LinkedIn. Dan mis je geen tips meer over effectief inzetten van LinkedIn.

Ga naar de bovenkant