Spring eruit met LinkedIn!

Hét boek met alle tips en trick voor LinkedIn.
Door LinkedIn professional Trudy Pannekeet.

‘Trudy traint ondernemers om online beter zichtbaar
te worden zodat ze fijne klanten aantrekken.’

Wat leer je in dit boek?

  • Your Content Goes Here

  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here

Wat vinden mijn klanten?

Trudy heeft mijn aarzelende houding naar Social Media weten om te buigen naar een geinteresseerde gebruiker.
Masja van de Pavoordt, Micro-Pak, Micro-Pak LTD

Onlangs heb ik een training LinkedIn gevolgd bij Trudy. Door haar enthousiasme en geduldige uitleg ben ik over mijn drempel heengestapt van ‘het is een noodzakelijk kwaad’ naar ‘misschien is het zelfs wel leuk’. Ik gunde mezelf niet de tijd om me te verdiepen in de in en outs van LinkedIn, maar ben reuzeblij dat ik mezelf wel de training gunde bij Trudy. Ze weet je te inspireren door haar deskundigheid en talloze ideeën.

Mieke Potters, ONA-docent & NT2-docent

Dankzij mijn training bij Trudy weet ik nu een stuk beter wat ik moet posten, welke afbeeldingen werken, hoe ik meer mensen kan bereiken, en heb ik zelfs mijn eerste blog durven te schrijven! Haar training was persoonlijk, prima voorbereid en werd aangepast terwijl we bezig waren. Ik raad het aan voor iedereen die meer uit zijn social media profielen wil halen!

Anja Adriaansen, young living volgde LinkedIntrainingAnja Adriaansen, Young Living, Raindrop

Trudy Pannekeet is LinkedIn specialist

Praktisch advies. Ik vertel je niet alleen WAT je kunt doen, maar vooral HOE je het kunt doen. Niet iedereen is hetzelfde, ik kijk naar hoe het kan werken voor jou. In jouw unieke situatie met jouw unieke werkwijze Ik kijk direct met je mee en we gaan direct DOEN.

Kennis en ervaring. Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven, o.a. Sanoma en Mattel.  Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding.

Nu ben ik zelf ondernemer. Ik geef LinkedIn Marketing trainingen. En ik ben online LinkedIntrainer bij Frankwatching.

Mijn eerste LinkedIn boek is gepubliceerd. Spring eruit met LinkedIn. Verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland en in België. Ook online verkrijgbaar.

Boek is te koop bij: